vineri, 24 iunie 2011

Role play ... de la caldura se trage :D

Vineri, 24 iunie, canicula. Soarele arde in centrul orasului ca in mijlocul desertului de la Capura. Agitatie multa. Imi aranjez palaria pe cap. Aprind un trabuc. Ma uit la agitatia din jur in cautarea unui oponent pe masura. Vad un indian necunoscut cu briceagul la brau. E periculos. N-am destula rezistenta. Poate nu ma observa. ... M-a vazut nenorocitul ! Am sa-l atac eu primul, palaria asta imi da mult aspect.
Ne aliniem si duelul incepe... I-am scazut tintirea atat de mult ca nu mai vede bine cum ma misc. Prostovanul da vina pe tuica pe care a luat-o dimineata. Habar n-are ca sunt in top la aspect. Se ascunde in spatele unei lazi.. incearca sa profite de putina tactica pe care o are. Nici o sansa ! ... A lesinat. Din pacate doar din cauza caldurii. Iau 300 experienta de la sarman. Banii ii las, e vai de capul lui.
Ma retrag la umbra unui hotel. Inca ma uit dupa o tinta grasa... am nevoie de 700 exp pentru lvl up... dar cum nimic nu apare pe o raza de o ora, ma retrag in hotel la o limonada. Voi astepta seara ... pe racoare ies toti la iveala.

The West, The Good, The Bad & The Ugly



The Good, The Bad & The Ugly ...  & The West.ro :D

Se asculta inainte de duel si are efectul magic si inca necunoscut pe deplin al rugaciunilor la biserica din oras.

vineri, 17 iunie 2011

The West - tips&tricks - rapoarte direct in chat

Cu totii cred ca ati vazut la un moment dat, pe chat, un link ciudat trimis catre un raport de duel, de fort, de munca sau orice altceva. Ciudat pentru ca nu se poate da click pe el si nu e vizualizabil direct din chat. Pai da, e adevarat, si asta pentru ca linkul respectiv este facut special pentru forumul orasului.



Varianta de a vizualiza un astfel de raport este urmatoarea: luati linkul raportului, deschideti o telegrama noua, dati paste in fereastra si apoi pe privire control. Simplu de vizualizat, fara postari inutile pe forum :)

miercuri, 15 iunie 2011

The West Gazeta nr. 3

Si Gazeta The West nr. 3 a aparut, va puteti delecta citind-o pe acest link.
Cu ce ne bucuram de data asta? Pai ne clatim ochii cu noile detalii grafice ale The West care sper ca vor fi introduse in urmatorul update (pentru ca arata bestial). Un lucru care nu l-am vazut mentionat in gazeta, dar despre care am auzit din alte surse, este ca ferestrele vor putea fi mutate dupa cum vrem, deci practic vom avea o vedere personalizata a jocului dupa cum vrea fiecare. Radar in stanga sau in dreapta, chat sus, jos sau pe mijloc, intelegeti ideea.
Ni se ofera un mic hint si cu privire la noua infatisare a orasului - si nu doar grafic vorbind. Tot de la lume adunate, se pare ca se aranjamentul cladirilor din oras, una fata de cealalta, va oferi diverse bonusuri locuitorilor. Locatia cladirilor va putea fi aleasa in functie de ce bonusuri se doresc. Este doar la capitolul de zvonuri deocamdata.

Un interviu foarte interesant este cel cu Vycky, primul no.1 de pe Lumea 1. Cred totusi ca interviul este destul de vechi, pentru ca cel putin din cate stiu eu, Vycky a parasit The West cu mult timp in urma.

Mai multe n-are rost sa povestesc eu aici, va las sa cititi singuri. Enjoy !

vineri, 3 iunie 2011

The West - Best game expansion 2011

The West a castigat premiul de Best game expansion 2011, la sectiunea Player voting. Cu alte cuvinte, se pare ca ne putem bucura de cel mai asteptat si mai complet update al jocurilor browser de anul acesta. Si vorbim aici despre versiunea 1.31. si cele care vor urma in 2011, care vor include, printre altele, si o noua modalitate de duel care va schimba cu totul viata duelistilor ! :D
Puteti vedea ci ceilalti castigatori din 2011 aici.

The West - Modificare regulament 1 iunie 2011

Era de asteptat ca regulile sa sufere mici modificari. Mai exact, regula de push care spunea ca nu avem voie sa vindem obiecte prin piata decat la un pret maxim care sa fie de 4 ori mai mare decat pretul de vanzare al produsului, a fost stearsa.
Acum putem vinde obiecte la orice pret vrem, fara frica de a lua ban pe cont.

Innogames nu a lasat lucrurile la voia intamplarii, si a introdus mult asteptata optiune de transfer bancar.
Transferul bancar inseamna de fapt ca putem trimite bani altui jucator din joc, prin butonul afisat in banca orasului. Simplu, comod si de bun simt :) Eu personal asteptam de multa vreme o optiune de genul asta, cum spuneam si inainte de lansarea versiunii 1.31 The West.