miercuri, 25 mai 2011

Versiunea 1.31 The West

Versiunea 1.31 The West vine cu pasi repezi si pe The-West.ro . Deja au fost publicate oficial modificarile si imbunatatirile care vor fi introduse, le puteti citi aici.

Parere personala - cele mai importante modificari ale jocului sunt:
  1. craftingul (mestesugul) - tadadadam ! Cu craftingul sigur va veti putea imbogati. Aveti de ales intre 4 clase de mestesugar - bucatar, sarlatan, fierar si selar. Conceptul e simplu si exista in mai toate jocurile de tip MMORPG de pe piata - puteti crea obiecte folosind o reteta si produse obtinute la munci. Obiectele pe care le puteti crea difera in functie de mestesugul pe care vi-l alegeti.
  2. jocurile de poker - vor da o activitate in plus celor care sunt foarte activi si nu numai. Oricand va plictisiti asteptand finalul unui duel, bagati un joc de poker. Se pare ca nu vor fi folositi dolari din joc, ci niste sume alocate virtual. Deci nu va veti imbogati jucand poker :D
  3. trimiterea de bani prin transfer bancar - logic, asteptam aceasta optiune de multa multa vreme
  4. inscrierea la forturile aliate de la distanta - vor disparea cazurile in care, la apararea unui fort aflat la 5-6-7 ore distanta, jucatorii ajung in locatia fortului dar nu mai apuca sa se inscrie la batalie. Practic aceasta modificare elimina o logare in plus pe care trebuia sa o faca un jucator.
In rest, numai schimbari binevenite :D

Enjoy !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu