joi, 5 martie 2009

Premium The West explicat

Optiunile premium The West sunt atractive, dar pentru ca se platesc trebuie bine intelese inainte de a fi activate. So... avem 4 optiuni premium: mai multa energie, automatizare, salariu mai mare si bonus de caracter.

Mai multa energie. Primesti 150 puncte de energie in loc de 100. In plus se regenereaza energia cu 50% mai repede. Cu alte cuvinte, in loc sa ai un regen de 3 puncte de energie/ora (indiferent ce faci, in afara de dormit) vei avea acum un regen de 4,5 puncte de energie/ora. O data cu activarea optiunii se modifica si valorile de regenerare de la Hotel. De exemplu, la Dormitor ai regen de 108 puncte de energie si 367 puncte de viata, iar la Apartamentul de lux ai 150 puncte energie si 510 puncte de viata. Bonusul de energie suplimentara te ajuta sa lucrezi mai mult, sa te duelezi mai mult si deci in principiu sa faci lvl mai repede. Problema este ca fara un bonus de Automatizare nu prea poti sa te folosesti de bonusul de energie intr-un mod eficient, asa ca de obicei cele 2 optiuni premium merg mana in mana.

Automatizare. Poti programa 4 actiuni in loc de 2. Foarte util, si probabil cea mai bine vanduta optiune premium. Cu optiunea asta scapi de timpii morti, cand nu faci nimic (prin urmare ramai in urma). Poti folosi energia foarte eficient, iar combinat cu bonusul de mai multa energie o sa ramai surprins cat de multe poti face intr-o zi.
De ex. cu bonus automatizare si mai multa energie poti face 6 munci si 4-5 dueluri in 14-15 ore, si tine cont ca nu irosesti nici un punct de energie si nici nu pierzi timpul degeaba.

Salariu mai mare. Pe langa 50% mai multi bani de la munci, ai 50% sanse in plus sa gasesti un obiect, iar acel obiect va fi mai scump decat unul gasit in mod normal. Adica daca ai sansa de 10% sa gasesti un obiect in timpul muncii, acum ai 15%, iar daca acel obiect costa 100$, acum vei gasi unul care costa mai mult. Bonusul de salariu mai mare este foarte folositor aventurierilor care deja au bonus pentru salariu si sansa de a gasi un obiect.

Bonusul de caracter. Se dubleaza bonusurile de caracter. La duelist de exemplu optiunea asta premium nu prea isi are rostul... nu este asa folositor sa ai 20% mai multa viteza pe harta (in loc de 10%) sau sa iei cu 20% mai multi bani in duel (fata de 10% in mod normal) ... poate doar faptul ca un duelist ar avea 40% bonus de crestere a motivatiei la dueluri ar fi mai interesant. Pentru muncitori, aventurieri si soldati este un bonus destul de folositor. Doar un exemplu... uitati-va la un soldat care poate purta o arma cu 6 nivele inainte... adica cum ar fi un soldat poarta un pistol de lvl 38 la lvl 32 ... asta da avantaj !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu