miercuri, 4 martie 2009

Puncte de atribute in The West

Cateva explicatii despre punctele de atribute din jocul browser-based The West.

De fiecare data cand avansezi cu un nivel, primesti 1 punct de atribut si 3 puncte de indemanare pe care le poti distribui dupa cum crezi ca e mai bine pentru tine (profesia ta).

Punctele de atribute le poti baga in Putere, Mobilitate, Dexteritate sau Carisma. Conteaza foarte mult clasa ta de caracter cand distribui punctele pentru ca asa iti dezvolti anumite atuuri (sau nu, daca iti bagi punctele mai la oha / mega / plesneala). In linii mari:

Muncitorul trebuie sa bage multe puncte la Putere pentru ca asa face rost de mai multe puncte de constructie (pe care le foloseste la dezvoltarea orasului). Primeste in acelasi timp multe puncte de viata (ca sa nu lesine daca pierde duelurile). Intre Mobilitate, Dexteritate si Carisma trebuie apoi sa faca un echilibru, in functie de ce joburi (munci) vrea sa faca. Din cauza ca va avea multe puncte pe Putere arma cea mai buna pentru un muncitor este o arma alba de duel (sabie, pumnal, etc.). Aventurierul nu e nici el prea departe de muncitor, trebuie sa balanseze intre cele 4 atribute dupa cum vrea sa-si faca muncile mai bine.

Duelistul si soldatul pe partea cealalta trebuie sa bage multe puncte in Dexteritate / Mobilitate daca se axeaza pe arme de foc, sau pe Putere pentru arme albe... insa cel mai des duelistul si soldatul nu vor baga multe puncte de atribute in Putere, ci mai degraba puncte de indemanare.

In general, punctele de atribute le folosesti pentru a-ti deschide noi posibilitati pentru munci, in combinatie cu echipamentele care-ti dau puncte acolo unde ai nevoie. Punctele de indemanare le bagi strict pe specializarea ta. Adica de exemplu: un duelist va pune puncte de indemanare la impuscare si tinteste, un soldat la vigoare, un muncitor la construire.... fiecare dupa cum stie ce vrea sa faca in joc.

6 comentarii:

  1. ba da se poate schimba da de la un jucator la altu haine arme bla bla....

    RăspundețiȘtergere
  2. ma din cate stiu eu nu se poate face nici un fel de "trade"/schimb intre jucatori.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut..eu vreau sa imi fac un soldat pe arme albe si as vrea sa stiu cam in ce proportii sa imi pun punctele de indemanare pe Vigoare, Aspect, Tactica, Tintire si Reflex

    RăspundețiȘtergere
  4. pai se poate face "trade" la piatza.
    Te intzelegi cu cine vrei pe chat sau prin "telegrame" si puneti item la super-pret identic - numai voi 2 il veti cummpara, si va veti lua banii inapoi = TROC, schimb

    RăspundețiȘtergere
  5. da, de vreo luna deja s-a introdus si "piata". cea mai tare inovatie de la The West :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Rog atentie la data articolelor intrucat sunt scrise in functie de diferite versiuni ale jocului.

    RăspundețiȘtergere