miercuri, 15 iunie 2011

The West Gazeta nr. 3

Si Gazeta The West nr. 3 a aparut, va puteti delecta citind-o pe acest link.
Cu ce ne bucuram de data asta? Pai ne clatim ochii cu noile detalii grafice ale The West care sper ca vor fi introduse in urmatorul update (pentru ca arata bestial). Un lucru care nu l-am vazut mentionat in gazeta, dar despre care am auzit din alte surse, este ca ferestrele vor putea fi mutate dupa cum vrem, deci practic vom avea o vedere personalizata a jocului dupa cum vrea fiecare. Radar in stanga sau in dreapta, chat sus, jos sau pe mijloc, intelegeti ideea.
Ni se ofera un mic hint si cu privire la noua infatisare a orasului - si nu doar grafic vorbind. Tot de la lume adunate, se pare ca se aranjamentul cladirilor din oras, una fata de cealalta, va oferi diverse bonusuri locuitorilor. Locatia cladirilor va putea fi aleasa in functie de ce bonusuri se doresc. Este doar la capitolul de zvonuri deocamdata.

Un interviu foarte interesant este cel cu Vycky, primul no.1 de pe Lumea 1. Cred totusi ca interviul este destul de vechi, pentru ca cel putin din cate stiu eu, Vycky a parasit The West cu mult timp in urma.

Mai multe n-are rost sa povestesc eu aici, va las sa cititi singuri. Enjoy !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu