luni, 4 aprilie 2011

Belle Star's Derringer

Belle Star's Derringer, arma tineretii in The West.ro :) Setul de misiuni din The West prin care obtineti Belle Star's Derringer si un pic de istorie despre Belle Starr.
Cu totii am vazut-o, unii dintre noi chiar s-au bucurat de ea din frageda pruncie in The West, dar putini stiu cum sa o obtina si mai ales de unde isi trage numele.


















Evident, Belle Star era o outlaw-arita (misto cuvant am inventat aici ^^) of the west prin 1860 toamna! Gloante, sange, jafuri si de aici isi trage si porecla The Bandit Queen. Cititi aici toata povestea vietii ei pentru mai multa inspiratie atunci cand echipati Derringerul lui Belle Star si dati duel intr-un jucator cu 10 nivele mai mare :)

Si setul de misiuni din The West prin care obtineti Belle Star's Derringer - practic urmati setul de misiuni Invinsul de la Maria Roalstad.
1. Misiunea Billy vulturul orb. Cerinte: minim level 40 si sa-l invingi pe Billy.
2. Misiunea Marimea armei.... Cerinte: sa ai un Pepper-box de precizie si sa pierzi in duel cu Billy (adica iti dai jos arma si hainele si iti scoti toate pozitiile de ferire pana caracterul sta in picioare in toate rundele).
3. Misiunea Duelul al II-lea. Este o misiune secreta si pentru a-ti aparea trebuie sa fie joi intre 16:00 si 20:30, sa nu ai arma echipata si sa ai un ziar echipat. Trebuie sa il invingi pe Billy (schimba punctele de ferire/tintire pana reusesti) si gata.

Tadaaaaaaam ! si ai primit recompensa Derringerul lui Belle Star.

3 comentarii:

  1. e la ora 10:00 si 10:30!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. dar o sa incerc si asa a vad daca merge!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. misiunea poate fi facuta si intre orele 10:00 - 11:00 dimineata , dar si intre orele 16:00 - 20:30 ;) bafta

    RăspundețiȘtergere