luni, 4 aprilie 2011

Duelisti contra muncitori

Duelurile date de duelisti/soldati contra muncitorilor sunt de ceva vreme o mica problema de etica pe The West.ro. Discutiile sunt foarte aprinse si multi ii blameaza pe cei axati pe duel care dau atacuri impotriva celor axati pe construire, insa dupa mai bine de 2 ani de duelat in The West.ro eu pot spune fara nici o retinere ca sunt de acord cu atacurile impotriva oricaror clase de caracter. Inainte sa-mi sariti la gat, va spun din experienta cu dupa un level 50 (de ex) numarul muncitorilor sub acoperire, care si-au facut reskill pe duel, este foarte mare. Asta cu atat mai mult cu cat pe lumile mai vechi de 6 luni de zile, muncitorii puri sunt aproape imposibil de gasit. Si normal totusi, dupa jumatate de an deja sunt construite toate orasele care au avut o echipa buna de jucatori de la inceput. Ah, sa nu uitam si ca muncitorii se mai imprumuta pentru a dezvolta si alte orase din alianta sau academiile. Toate adunate, duc la realitatea din joc: sunt foarte multi muncitori axati pe duel, care se descurca foarte bine pe aceasta activitate.

Ca sa fie si ceva culoare in toata povestea asta, poftim doua dueluri intre un duelist pur sange 100% axat pe duel si un "muncitor" (da, cu ghilimele):
 
Nu va faceti probleme, nu am fost deloc surprins sa vad rezultatul duelurilor :)

Este totusi o exceptie de la regula, exista inca in joc muncitori puri care sunt bombardati cu dueluri zilnic si nu au modalitati de a riposta. Lor nu pot sa le zic decat sa ceara ajutorul duelistilor din gasca lor pentru a-si regla conturile cu atacatorii. La urma urmei, asta era si ideea cu clasele de caracter, ca fiecare sa aiba o profesie si sa fie bun pe o activitate, nu pe toate. Prin urmare, jocul in sine impinge la activitati de echipa si la interactiune intre jucatori.

Un comentariu:

  1. Corect !!! eu atac orice muncitor care are nivelul de duel cu macar 10 nivele mai mare ca nivelul caracterului. e clar ca ala face dueluri, deci sa ma scuteasca !

    RăspundețiȘtergere