vineri, 1 aprilie 2011

Cea mai buna metoda de a cumpara premium The West

Ca si in orice alte promotii, cu cat cumperi mai multe pepite de aur, cu atat obtii un pret mai bun. Regula se aplica si pentru The West.ro. Totul fain frumos, dar la metodele de plata apare o mica problema.
Daca pentru variantele de pachet premium de la 100 si 800 de pepite aur e simplut, in sensul ca ai disponibile foarte multe variante de plata printre care si cea mai uzitata: telefon mobil/sms, la celelalte optinui premium si inclusiv la cel mai avantajos de 2000 de pepite aur nu mai avem optiunea de plata prin telefon mobil. So, ce facem daca vrem sa facem o afacere buna totusi?
Pai putem apela la una din optiunile realiste pentru Romania: moneybookers, paypal, carte de credit sau transfer bancar.
Recomandarea mea: plata prin cardul de credit. Atentie totusi, nu se poate folosi cardul de debit clasic. Diferenta majora intre cele 2 tipuri de carduri o sesizati uitandu-va pe spatele cardului: cardul de credit are scris pe banda magnetica de pe spate un sir de cifre, dintre care ultimele 4 (sau 3, functie de tipul cardului) sunt numite cod secret, CVV, etc. In acelasi timp, cardul de debit nu are absolut nici un numar marcat pe spate, deci nu poate fi folosit.

Spate card credit(exemplu):Spate card debit (exemplu):
Sper sa va foloseasca candva informatia asta si daca cineva stie vreo metoda mult mai facila de plata, pls, feel free to comment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu